img03

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin (Beograd, 13. novembar 1988) je srpska glumica.

Filmografija:

2009.     Elipsa     prostitutka
2010.     Zlatna liga     Sportistkinja
2010.     Totalno novi talas     Marija
2011.     Zduhač znači avantura     Marija
2011.     Kako su me ukrali Nemci     Lepa
2012.     Vojna akademija (TV serija)     Vesna Roksandrić Roksanda
2013.     Pevaj, brate!     Dženifer
2013.     Vojna akademija 2     Vesna Roksandrić Roksanda
2014.     Amanet     Ana

Uloge u pozorištu:
    "Nedelja: juče, danas, sutra" kao Kurva - Beogradsko dramsko pozorište 2012.
    "Divan dan" kao Tijana, zvana Fantomka - Dom sindikata (Beograd) 2012.
    "Moj sin malo sporije hoda" kao Doris - Beogradsko dramsko pozorište 2013.


2014.     Mio&Drag     Dunja

Filmovi:
Serije: Vojna Akademija, Ubice mog oca