img03

Igor Pervić

Igor Pervić (Beograd, 29. oktobar 1967) je srpski glumac.

Njegovi roditelji su Lidija Pilipenko i Muharem Pervić.

Filmografija:

1974.     Porodični orkestar (TV)     
1977.     Anička Dumaš (TV)     Dete
1984-1986.     Formula 1 (serija)     
1986.     Crna Marija     Gagi
1986.     Sivi dom (serija)     Rale
1988.     Vuk Karadžić (serija)     
1989.     Ranjenik (serija)     Nikola
1989.     Drugarica ministarka (serija)     Čeda
1989.     Iza vrata 3 (italijansko-američki film)    
1990.     Jastuk groba mog (mini-serija)     Jeremija Gagić
1990.     Sveto mesto     Marko Bogoslov
1991.     Noć u kući moje majke     Borko
1991.     Moj brat Aleksa     Osman Đikić
1992.     Crni bombarder     Kira
1992.     Velika frka     Bebin prijatelj
1992.     Aleksa Šantić (TV serija) (serija)     Osman Đikić
1993.     Suza i njene sestre (TV)     Dejan
1995.     Devojka iz kabrioleta (kratak film)     
1995.     Kraj dinastije Obrenović (serija)     poručnik Velimir Vemić
1998.     Lajanje na zvezde     Mihajlov brat
1998.     Bure baruta     Momak koji donosi burek
1999.     Proleće u Limasolu (TV)     Vanjin muž
2000.     A sad adio (TV)     Gost u kafani
2001.     Sve je za ljude     Vijor
2003.     Lisice (serija)     Zubar
2004.     Tragom Karađorđa (serija)     Vasa Čarapić
2007.     Vratiće se rode (serija)     Lepi
2008.     Ljubav i drugi zločini     Bivši dečko
2006-2008.     Seljaci (serija)     Vijor
2008.     Gorki plodovi (serija)     Kum na svadbi
2009.     Neki čudni ljudi (serija)     Miloš Protić
2009-2010.     Moj rođak sa sela (serija)     Boris
2011.     Cvat lipe na Balkanu (TV serija)     Sudija
2012.     Kad svane dan     
2013.     Doba Dunđerskih     
2014.     Kad ljubav zakasni     
2014.     Samac u braku (TV serija)     Ljiljanin otac
2013-2015.     Zvezdara (TV serija)     Anđin brat Tola

Filmovi: Crna Marija
Serije: