img03

Ivana Bolanča

Ivana Bolanča (2. mart 1977, Zagreb, Hrvatska, Jugoslavija) je hrvatska glumica.

Filmografija :

1999.     Garcija     Sestra Beatris
2000.     Novakovi     Marta
2000.     Građani     
2001.     Ajmo žuti     Ćabrajina sekretarica
2003.     Sjaj u očima     Romana
2004.     Smeće     
2004.     100 minuta slave     Klara
2004.     Nije bed     
2005.     Kad zvoni?     profesorka engleskog jezika
2005-2006.     Bitange i princeze     Barbara Klarić
2006.     Put lubenica     Paukova žena
2007.     Armin     Nana
2007-2008.     Ponos Ratkajevih     Helena Jurić
2008.     Zakon ljubavi     Olinka Tadej

Filmovi: Sjaj u ocima
Serije: