img03

Franjo Dijak

Franjo Dijak hrvatski pozorišni, televiziski i filmski glumac, rođen 2 Juna , 1977 u Zagrebu.

Filmografija:

Tv uloge :
    "Operacija Kajman" kao Ljubo (2007.)
    "Žutokljunac" kao Franjo (2005.)

Filmovi:
    "Visoka modna napetost" (2011.)
    "Koko i duhovi" kao Drago (2011.)
    "Majka asfalta" kao Alen (2010.)
    "Metastaze" kao Filip (2009.)
    "Crnci" kao Franjo (2009.)
    "Iza stakla" kao Majin brat (2008.)
    "Moram spavat', anđele" kao inspektor (2007.)
    "Pravo čudo" kao Ante (2007.)
    "Gospođa za prije" kao mladi franjevac (2007.)
    "Sve džaba" kao Josip (2006.)
    "Karaula" kao Budiščak (2006.)
    "Lopovi prve klase" kao glumac (2005.)
    "Duga mračna noć" (2004.)
    "Seks, piće i krvoproliće" (2004.)
    "Kraljica noći" kao Švabo (2001.)
    "Holding" kao policajac (2001.)
    "Veliko spremanje" kao Igor (2000.)
    "Srce nije u modi" kao Robert Novak (2000.)
    "Rano buđenje" (1999.)
    "Na mjestu događaja" (1998.)
    "Mondo Bobo" (1997.)


 

Filmovi: Karaula
Serije: