img03

Milan Marić

Milan Marić je srpski glumac. Rođen je 26. septembra 1981. godine u Beogradu. Živi u Velikom selu, beogradskom naselju u opštini Palilula.

Proslavio se ulogom Švabe u filmu Srđana Dragojevića Rane.

Filmografija:

1998.     Rane     Švaba
2000.     Rat uživo     
2003.     Mešoviti brak     
2004.     Diši duboko
2005.     Mi nismo anđeli 2
2007-2008.     Vratiće se rode
2009.     Zabranjena ljubav
2011.     Parada
2011.     Žene sa Dedinja
2013.     Mamaroš
2014.     Atomski zdesna
2014.     Sistem

Filmovi: Rane
Serije: