img03

Stevan Marić

Stevan Marić je rođen 7 Juna, 1970 u Beogradu.
On je montažer i glumac, poznat po:

"Apsolutnih sto (2001)"
"Rat uživo (2000)"
"Led (2012)"

Filmografija:

 2016 Zmaj Ognjeni Vuk
 2016 Braca po babine linije
 2016/I Endless
 2015 Za kralja i otadzbinu
 2013 Ravna Gora
 2013 Zene sa Dedinja
 2012 Led
 2009 Selo gori... i tako
 2008 Selo gori, a baba se češlja
 2008 Gledaj me
 2006 Stvar srca
 2005 Chicken Elections
 2004 Jelena
 2003 Mali svet
 2003 Skoro sasvim obicna prica
 2002 Netaknuti suncem
 2001 Apsolutnih sto
 2000 Rat uzivo
 1999 Forma formalina
 1997 Balkanska pravila
 1995 Paket aranzman
 1994 Amnezija