img03

Dimitrije Joković

Dimitrije Joković je direktor fotografije, poznat po:

"Mrtav ladan (2002)"
"Sedam i po (2006)"
"Mamula (2014)"
"Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa (2014)"

Filmografija:

 2016 Cetiri Ruze
 2016/II Procep
 2015 Dojc Caffe
 2015 Clownheart
 2014 Jednaki
 2014 Djecaci iz ulice Marksa i Engelsa
 2014 Mamula
 2011 U mraku
 2011 Zduhac znaci avantura
 2010 Totalno novi talas
 2008 Gledaj me
 2006 Sedam i po
 2004 Opet pakujemo majmune
 2002 Mrtav 'ladan

Filmovi: Mrtav ladan
Serije: Dojč Caffe