img03

Aleksandar Milović

Aleksandar Milović (14. oktobar 1923. - 30. jul 2001.) je bio scenograf.

Filmografija:

 1989 Boj na Kosovu 
 1989 Najbolji 
 1983 Covek sa cetiri noge 
 1983 Le prix du danger 
 1979 To sam ja: Dragisa Vitosevic (TV Movie documentary) 
 1979 To sam ja: Mira Stupica (TV Movie) 
 1976 Covek koji je bombardovao Beograd (TV Movie) 
 1976 Nevidljivi covek (TV Movie) 
 1975 Andersonvil - Logor smrti (TV Movie) 
 1975 Farma (TV Movie) 
 1975 The Trial of the Catonsville Nine (TV Movie) 
 1975 Treci za preferans (TV Movie) 
 1974 Crna lista (TV Movie) 
 1974 Rekvijem za teskasa (TV Movie) 
 1973 Milojeva smrt (TV Movie) 
 1973 The Jack London Story (TV Mini-Series) 
 1971 In Love, Every Pleasure Has Its Pain (as Aca Milovic) 
 1971 Eneide (TV Series) 
 1970 Appuntamento col disonore 
 1970 Kelijevi junaci (uncredited) 
 1967 Bokseri idu u raj 
 1964 Seven from Thebes 
 1963 Desant na Drvar 
 1962 War of the Trojans 
 1962 The Steppe 
 1961 The Prem 
 1961 The Mongols 
 1961 Nebeski odred 
 1960 Kapò 
 1959 The Giant of Marathon (uncredited) 
Filmovi:
Serije: