img03

Radan Popović

Radan Popović je direktor fotografije , poznat je po svom radu na:

"Kako je propao Rock and Roll (1989)"
"About Schmidt (2002)"
"Film Noir (2007)"

Filmografija:

 2016 Dobrica
 2016 Peace of Mind Guaranteed
 2016 Sacred Journeys
 2016 Noticed
 2015/I The Stream
 2014 Swiped
 2014 Gandhi and Cigarettes
 2013/II Brûlures
 2012/II Missing You
 2012 Artiljero
 2011 Nevo
 2011 The Brilliant Atonement of Vanessa Black
 2009 Desert Vows
 2008 Will-Endowed
 2007 Film Noir
 2006 The Gift A.D.
 2006/I Speechless
 2003 Sjaj u ocima
 2002 Nocturnal
 2000 Baby Doll Forever
 1997 Balkanska pravila
 1995 Cashmere
 1992 Uvod u drugi zivot
 1992 Crni bombarder
 1991 Video jela, zelen bor
 1989 Kako je propao rokenrol
 1987 The Seventh Day

Filmovi: Sjaj u ocima, Artiljero
Serije: Artiljero