img03

Vlastimir Gavrik

Vlastimir Gavrik (13 Januar, 1928, Beograd) je bio scenograf, poznat po:

"Srećni ljudi (1993)"
"Salaš u Malom Ritu (1976)"
"Majstor i Margarita (1972)"

Filmografija:

 2007 Dva
 1998-2001 Porodično blago
 2000 Tajna porodicnog blaga
 1999 Golubovica apoteka
 1997 Tango je tuzna misao koja se plese
 1996 Sudbina jednog razuma
 1993-1996 Srećni ljudi
 1992-1993 Volim i ja nerandze... no trpim
 1992 Najlepse godine
 1992 Crni bombarder
 1991 Zaboravljeni
 1989 Boris Godounov
 1988 Zaboravljeni
 1984 Prokleta avlija
 1984 Kamiondžije opet voze
 1984 Kamiondžije 2
 1982 Savamala
 1981 Lov u mutnom
 1981 Dorotej
 1981 Crveni konj
 1979 Most
 1977 Lude godine
 1976 Salas u Malom Ritu
 1976 Vagon Li
 1975 Zimovanje u Jakobsfeldu
 1975 Crvena zemlja
 1974 Dervis i smrt
 1972 Kako su se volele dve budale
 1972 Majstor i Margarita
 1972 Zvezde su oci ratnika
 1971 A Day Longer Than a Year
 1970 Sa druge strane
 1970 Oxygen
 1969 Veliki dan
 1969 Krvava bajka
 1968 Brat doktora Homera
 1968 Operacija Beograd
 1968 U raskoraku
 1968 Sarajevski atentat
 1967 Hasanaginica
 1967 Dobar vetar 'Plava ptico'
 1966 Roj
 1965 Inspektor
 1964 The Long Ships
 1963 Muskarci
 1962 Prozvan je i V-3
 1962 Medaljon sa tri srca
 1961 Don't Meddle with Fortune
 1961 Prvi gradjanin male varosi
 1960 Captain Lechi
 1959 The Eighth Door
 1959 Alone
 1957 Saturday Night
 1956 Cipelice na asfaltu
 1955 Krvavi put
 1953 Daleko je sunce