img03

Vlado Branković

Vlado Branković (10 Mart, 1928, Glina, Hrvatska - 10 Jul, 1994) je bio scenograf, poznat po:

"Doktor Mladen (1975)"
"Radopolje (1963)"
"Atentat u Sarajevu (1975)"
"Miris dunja (1982)"

Filmografija:

 1982 Miris dunja
 1979 Zestoke godine
 1975 Atentat u Sarajevu
 1975 Doktor Mladen
 1974 Pollen Dust
 1973 Pjegava djevojka
 1968 Adriatic Sea of Fire
 1967 Brown Eye, Evil Eye
 1967 The Demolition Squad
 1966 Konjuh planinom
 1966 Sretni umiru dvaput
 1965 Glasam za ljubav
 1964 Narodni poslanik
 1963 Radopolje
 1962 Macak pod sljemom
 1962 Srescemo se veceras
 1961 Velika turneja
 1955 Solaja
 

Filmovi:
Serije: