img03

Lana Vukobratović

Lana Vukobratović (5 April, 1954, Beograd) je montažer, poznata je po:

"Stižu dolari (2004)"
"Ko to tamo peva (1980)"
"Maratonci trče počasni krug (1982)"
"Davitelj protiv davitelja (1984)"

Filmografija:

 2007 Ono nase sto nekad bejase
 2006-2007 Bela ladja
 2004-2006 Stizu dolari
 2003 Siroti mali hrcki 2010
 2002 Drzava mrtvih
 2002 Hard Cash
 1998 Delivery of a Nation
 1996 Kontras
 1995 Devojka iz kabrioleta
 1993 Policajac sa Petlovog Brda
 1992 Dezerter
 1992 Policajac sa Petlovog brda
 1991 Metri zivota
 1991 Mala
 1990 Srpska rapsodija
 1989 Boj na Kosovu
 1989 Balkan ekspres 2
 1989 Balkan Express 2
 1989 Bolji život
 1988 Braća po materi
 1988 Tajna manastirske rakije
 1987 Na putu za Katangu
 1986 Crna Marija
 1985 Nije lako sa muškarcima
 1984 Davitelj protiv davitelja
 1984 Kamiondžije opet voze
 1984 Bajce
 1984 Kamiondžije 2
 1983 Prva generacija - zene vojnici
 1983 SOUR 'Sloboda' RO Fabrika namenske proizvodnje
 1983 Kako sam sistematski unisten od idiota
 1982 Aqua
 1982 Maratonci trce pocasni krug
 1981 Biljeg
 1980 Duvanski put
 1980 Ko to tamo peva
 1979 Srecna porodica
 1978 Pucanj u sljiviku preko reke
 1978 Tigar
 1976 Utvrdjeni gradovi - Beograd
 1975 Halucinacije
 1975 Karusel
 1975 Legenda
 1975 Izrada i otkrivanje spomenika velikom srpskom satiricaru Radoju Domanovicu, kao i druge manifestacije povodom proslave 100 godisnjice njegovog rodjenja

Filmovi: Na putu za Katangu, Crna Marija
Serije: