img03

Ljerka Stanojević

Ljerka Stanojević je montažer, poznata po:

"Kamiondžije (1972)"
"Paja i Jare (1973)"
"Krvava bajka (1969)"
"Bokseri idu u raj (1967)"

Filmografija:

 1973 Mirko i Slavko
 1973 Paja i Jare
 1972 Kamiondžije
 1972 Jedan ujak Hojan
 1972 Zvezde su oci ratnika
 1971 A Day Longer Than a Year
 1971 S vanglom u svet
 1970 Prva ljubav
 1969 Krvava bajka
 1968 Nije nego
 1968 Kad golubovi polete
 1967 Bokseri idu u raj
 1963 Dve noci u jednom danu
 1963 Zemljaci
 1963 The Man in the Photograph
 1962 Sasa
 1962 Šeki, pazi snima se
 1961 Boom Town
 1959 Heaven Without Love
 1957 Kad jeleni zovu
 1953 Briga o ljudima
 1953 Osam godina poslije rata
 1953 Oslobodjene snage