img03

Miodrag Hadžić

Miodrag Hadžić (1935, Beograd, Srbija) je scenograf, poznat po:

"Nemirni (1967)"
"Lilika (1970)"
"U predahu (1978)"
"Bubasinter (1971)"

Filmografija:

 1988 Suncokreti
 1987 Vuk Karadzic
 1986 Smesne i druge price
 1983 Price iz Nepricave
 1981 Svinjski otac
 1978 U predahu
 1978 Sudbine
 1978 Tigar
 1976 Od pet do sedam
 1976 Grlom u jagode
 1976 Giovanni
 1975 Borisko i Natalija
 1975 Nagrada godine
 1975 Prokletinja
 1974 Pogledaj me, nevernice
 1974 Divlje godine
 1973 Siroti mali hrcki
 1972 Bolani Dojcin
 1971 Cudo
 1971 Bubasinter
 1970 Burdus
 1970 Prirodna granica
 1970 Lilika
 1969 Zazidani
 1967 The Naughty Ones
 1965 Klakson
 1965 The Girl
 1964 Izdajnik

Filmovi: Prirodna granica, Bubasinter
Serije: