img03

Goran Joksimović

Goran Joksimović rođen 15 Juna , 1964 godine u Paraćinu, srbija, je scenograf, poznat po svom radu na:

"Klopka (2007)"
"Karaula (2006)"
"Krugovi (2013)"
"Kad porastem bicu Kengur (2004)"

Filmografija:

 2016 Na mlecnom putu
 2013-2014 Montevideo, Bog te video!
 2014 Montevideo, vidimo se!
 2013 Krugovi
 2012 Najlepsa je zemlja moja
 2010 Na slovo, na slovo
 2009 Besa
 2008 The Eurovision Song Contest
 2007 It's Hard to Be Nice
 2007 Klopka
 2006 The Border Post
 2004 Kad porastem bicu Kengur
 2003 Sjaj u ocima
 2001 Apsolutnih sto
 2001 Munje!
 2000 Mehanizam
 1998 Kupi mi Eliota
 1997 Do koske
 1994 Dva sata kvalitetnog tv programa
 1990 Cubok
 1988 Sta radis veceras