img03

Natalija Cvijić

Natalija Cvijić (27 Maj, 1938 godine , Kučevo, Srbija - 20 Jul, 2010) je montažer.

Filmografija:

 1990 Dinastija Karadjordjevic
 1990 Knez Mihailova ulica
 1990 Moderna devojka
 1990 Zora
 1980 Ikarus
 1980 Poljoprivredno industrijski kombinat 'Tamis' - Pancevo
 1980 Skola Bratstva i jedinstva
 1980 Radna organizacija - Buducnost
 1979 Banka
 1979 Tvornica glinice Birac
 1979 Transport separatora pare za nuklearne elektrane
 1979 Kongresno - Koncertna dvorana Sava
 1979 Pjevam danju, pjevam nocu
 1978 Sljunkara - UTVA
 1978 Krvotok privrede
 1977 Mostovi prijateljstva
 1977 U kanjonu Pive
 1977 Nasih ruku djela
 1977 Nove zelene oaze u srcu pustinje
 1976 Pokret Gorana
 1976 Zulumcar
 1976 Cetiri dana do smrti
 1976 Vagon Li
 1975 Crvena zemlja
 1974 Izgradnja brane sistema 'Djerdap'
 1973 Seobe
 1973 Montaza opreme na HE 'Djerdap'
 1972 Zdrijelo
 1972 Gvozdena vrata - Sibol tehnike i prijateljstva
 1972 Tragom proslosti
 1971 Cacanski neimari
 1971 Izgradnja zagata II i III faze H.E 'Djerdap'
 1971 Izgradnja zagata prve faze H.E 'Djerdap'
 1971 Moja ulica
 1971 463 dana za nauku
 1969 Gvozdena vrata

Filmovi: Vagon Li, Crvena zemlja
Serije: