img03

Nadežda Perović

Nadežda Perović je rođena 1 Septembra, 1946 godine u Beogradu.

Ona je kostimograf i glumica, poznata po:

"Balkanski špijun (1984)"
"Balkan Ekspres (1983)"
"Specijalno vaspitanje (1977)"

Filmografija:

 1990 Sex-partijski neprijatelj br. 1
 1989 Poltron
 1988 Crusoe
 1985 Lepotica iz Amhersta
 1985 Tajvanska kanasta
 1984 O pokojniku sve najlepse
 1984 Balkanski spijun
 1983 Jos ovaj put
 1983 Igmanski marš
 1983 Balkan ekspres
 1982 Mikelandjelo
 1982 Variola Vera
 1982 Povratak sansoni
 1981 Sok od šljiva
 1981 Erogena zona
 1981 Beograd nocu
 1979 Nacionalna klasa
 1977 Specijalno vaspitanje
 1977 Ljubavni zivot Budimira Trajkovica
 1976 Muzika pozornice

Filmovi: Balkan Ekspres, Variola vera
Serije: