img03

Nemanja Petrović

Nemanja Petrović je rođen 26 Oktobar, 1948 godine u Kragujevcu, Srbija.

On je scenograf i umetnički direktor, poznat po:

"Srpski film (2010)"
"Montevideo, Bog te video! (2010)"
"Montevideo, vidimo se! (2014)"

Filmografija:

 2012-2014 Montevideo, Bog te video!
 2013-2014 Otvorena vrata 2
 2014 Montevideo, vidimo se!
 2010 Montevideo, Bog te video!
 2010 Srpski film
 2009 Rode u magli
 2007-2008 Vratiće se rode
 2007 Pozoriste u kuci
 2007 Odbacen
 2005 Ivkova slava
 2005 Budjenje iz mrtvih
 2002 Nasa mala redakcija
 1997 Do koske
 1994 Ni na nebu ni na zemlji
 1992 Devojka s lampom
 1992 Zagreb-Beograd preko Sarajeva
 1991 Brod plovi za Sangaj
 1991 Video jela, zelen bor
 1989 Happy end
 1988 The Dark Side of the Sun
 1988 Cavka
 1987 Uvek spremne zene
 1986 Beograde, dobro jutro
 1986 Lijepe zene prolaze kroz grad
 1985 Divlji vetar
 1985 Debeli i mrsavi
 1984 Una
 1982 Ziveti kao sav normalan svet
 1981 Oruzje od mora