img03

Petar Galović

Petar Galović je producent i produkcijski menadžer, poznat po:

"Otvorena vrata (1994)"
"Gore dole (1996)"
"Vuk Karadžić (1987)"
"Doviđenja u Čikagu (1996)"

Filmografija:

 1996-1997 Gore dole
 1996 Dovidjenja u Cikagu
 1994-1995 Otvorena vrata
 1990 Nocni igraci
 1989 Nedeljom od devet do pet
 1987-1988 Vuk Karadzic
 1987 Mesto susreta Beograd
 1987 Poslednja prica
 1987 I to se zove sreca
 1984 Ubica
 1984 Pozorište u kući
 1983 Karlovacki dozivljaj 1889
 1982 Price preko pune linije
 1982 Noc na Gornjaku
 1982 Poslednji cin

Filmovi: Dovidjenja u Cikagu
Serije: