img03

Zoltan Wagner

Zoltan Wagner je rođen 14 Januara, 1956 godine.

On je montažer, poznat po svom radu na:

"Žikina Dinastija (1985)"
"Lepota poroka (1986)"
"Sta se zgodi kad se ljubav rodi (1984)"
"Odmori se, zasluzio si (2006)"

Filmografija:

 2007 Tesla
 2006 Odmori se, zasluzio si
 2005 Ode ducan
 1991 Mor
 1989 Diploma za smrt
 1989 Iskusavanje djavola
 1988 Špijun na štiklama
 1988 Suncokreti
 1988 Ortaci
 1987 Kraljeva zavrsnica
 1987 The Magpie Strategy
 1987 U ime naroda
 1986 Sekula i njegove zene
 1986 Lepota poroka
 1985 Zikina dinastija
 1985 Ćao inspektore
 1984 Sta se zgodi kad se ljubav rodi
 1984 Prijatelji

Filmovi: U ime naroda, Iskusavanje djavola
Serije: