img03

Maja Galasso

Maja Galasso (8 Januar, 1927 - 4 Januar, 2008) je bila kostimograf i scenograf, poznata po svom radu na:

"Skupljači perja (1967)"
"Isprani (1995)"
"Tri (1965)"
"The Fifth Day of Peace (1970)"

Filmografija:

 1998 Tesko je reci zbogom
 1997 Novogodisnja pljacka
 1996 Djed i baka se rastaju
 1995 Washed Out
 1992 Luka
 1991 Caruga
 1991 Virdzina
 1990 Neunistivi
 1985 To nije moj zivot, to je samo privremeno
 1985 Za srecu je potrebno troje
 1984 U raljama zivota
 1982 Tamburasi
 1981 Samo jednom se ljubi
 1980 Gospodjica
 1979 Partizanska eskadrila
 1978 Posljednji podvig diverzanta Oblaka
 1976 Motel mjesecina
 1976 Kapetan Mikula Mali
 1976 Nocna skela
 1975 Gruntovcani
 1974 Parlog
 1974 Kapetan Mikula Mali
 1973 So
 1973 Razmedja
 1973 Kuzis stari moj
 1971 Ovcar
 1971 A Day Longer Than a Year
 1971 Putovanje na mjesto nesrece
 1970 Moji dragi dobrotvori
 1970 The Fifth Day of Peace
 1968 Goli covjek
 1968 I Have Two Mothers and Two Fathers
 1967 I Even Met Happy Gypsies
 1965 Back of the Medal
 1965 Tri
 1964 Pravo stanje stvari
 1964 Prometej s otoka Visevice
 1964 Sluzbeni polozaj
 1962 Kozara
 1961 Boom Town

Filmovi: Čaruga
Serije: