img03

Branislav Milošević

Branislav Milošević (8 Septembar, 1950, Požarevac, Srbija) je montažer, poznat po:

"Nož (1999)"
"Lavirint (2002)"
"Zaboravljeni (1988)"
"Balkanska pravila (1997)"

Filmografija:

 2006 Stvar srca
 2002 Lavirint
 1999 Noz
 1999 Golubovica apoteka
 1998 Dzandrljivi muz
 1997 Balkanska pravila
 1991 Nikola Kavaja - lovac na Tita
 1991 Zaboravljeni
 1990 Pocetni udarac
 1988 Zaboravljeni
 1988 Vanbracna putovanja
 1987 Dogodilo se na danasnji dan
 1985 Ucini to svojski
 1983 Stepenice za nebo
 1979 Zemljotres na Crnogorskom primorju

Filmovi: Balkanska pravila
Serije: