img03

Dragoljub Lazarević

Dragoljub Lazarević (19 Februar, 1923 - 6 Novebar, 2003) je bio scenograf i kostimograf, poznat po svom radu na:

"Ceo život za godinu dana (1971)"
"Dežurna ulica (1967)"
"Licem u naličje (1965)"

Filmografija:

 1994 Vreme televizije
 1993 Namestena soba
 1988 Mala Nada
 1988 Norveski sal
 1987 Zivot u grobljanskoj
 1986 Otac i sin
 1986 Svecana obaveza
 1985 Jack pot
 1980 Pripovedanja Radoja Domanovica
 1979 Sekula i njegove zene
 1979 Ujed
 1977 Inferiornost
 1977 Kako upokojiti vampira
 1977 Kucna terapija
 1975 Djavolje merdevine
 1973 Beograd ili tramvaj a na prednja vrata
 1973 Paja i Jare
 1973 Kamiondžije
 1972 Svetlost iz druge kuce
 1972 Ubistvo u nocnom vozu
 1971 Muzicki automat
 1971 Šešir profesora Koste Vujića
 1971 Vezbe iz gadjanja
 1971 Cedomir Ilic
 1971 Ceo zivot za godinu dana
 1969 Darovi moje rodjake Marije
 1969 Na dan pozara
 1969 Bog je umro uzalud
 1969 Radjanje radnog naroda
 1968 Kalendar Jovana Orlovica
 1968 Mladici i devojke 1
 1968 Moje je srce visoko u brdima
 1968 Noc i magla
 1968 Stan
 1968 Tudje glave
 1968 Spavajte mirno
 1968 Gorski car
 1967 Braca i sestra
 1967 Nasa napast domaca
 1967 Dezurna ulica
 1967 Oci pune zvezda
 1966 Ljudi i papagaji
 1966 Namestena soba
 1966 Servisna stanica
 1966 Voz koji nosi naocare
 1966 Crni sneg
 1966 Balada o povratku
 1965 Mrtvima ulaz zabranjen
 1965 Licem u nalicje
 1965 Vikend u zatvoru Marsalze
 1965 Ponocni gost
 1965 Snajderski kalfa
 1964 Na mesto, gradjanine Pokorni!
 1964 Komesar je dobricin
 1964 Mesje Boden ide na posao
 1964 Nesto o cemu se moze govoriti
 1964 Instalater Stuks
 1964 Ofsajd
 1964 Socijalno
 1964 Kod sudije za prekrsaje
 1964 Pet veceri
 1964 U jednom gradu ko zna kom
 1964 Ogledalo gradjanina Pokornog
 1963 20.000 za trosak
 1963 Afera Saint-Fiacre
 1963 Cipelice od krokodilske koze
 1963 Dugme za peti sprat
 1963 Kir Janja
 1963 Price o junacima
 1963 Inkognito
 1962 Junaci dana
 1962 Kisobran, osveta i uzica
 1962 Tri price o Dzefu Pitersu
 1962 Kentervilski duh
 1962 Šeki, pazi snima se
 1961 Na tajnom kanalu
 1961 Sudjenje Mary Dugan
 1961 The Bag of Luck
 1961 Nema malih bogova
 1959-1960 Servisna stanica
 1960 The Fourteen Days
 1959 Laza i Paralaza
 1959 Dubrowsky
 1958 Slucaj u tramvaju
 1958 Tri koraka u prazno
 1958 April i detektivi
 1957 Male stvari
 1957 Zenica
 1956 Cipelice na asfaltu
 1956 Cursed Money
 1956 Klisura
 1955 Hanka
 1955 Pesma sa Kumbare

Filmovi: Bog je umro uzalud
Serije: