img03

Gordana Anđelković

Gordana Anđelković je kostimograf, poznata po:

"Bolji život (1987)"
"Lajanje na zvezde (1998)"
"Moj tata na određeno vreme (1982)"
"Bolji život (1989)"

Filmografija:

 1998 Lajanje na zvezde
 1996 Dovidjenja u Cikagu
 1993-1994 Policajac sa Petlovog Brda
 1993 Ruski car
 1992 Policajac sa Petlovog brda
 1987-1991 Bolji život
 1989 Nedeljom od devet do pet
 1989 Bolji život
 1987 Bolji život: Novogodišnji specijal
 1987 Hajde da se volimo
 1986 Neozbiljni Branislav Nusic
 1986 Tajna Laze Lazarevica
 1986 Šmeker
 1985 Slucaj Laze Kostica
 1984 Dr
 1984 Jaguarov skok
 1983 Marija, gde si...?
 1982 Moj tata na određeno vreme
 1982 Pop Cira i pop Spira
 1982 Idemo dalje
 1981 Kraljevski voz
 1981 Siroko je lisce
 1980 Avanture Borivoja Surdilovica
 1980 Vruć vetar
 1978 Stici pre svitanja
 1976 Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo
 1974 Price O Psima
 1973 Milojeva smrt