img03

Goran Volarević

Goran Volarević rođen 19 Aprila, 1967 godine u Beogradu , je direktor fotografije, poznat po:

"Montevideo, Bog te video! (2010)"
"Montevideo, vidimo se (2014)"
"Sivi kamion crvene boje (2004)"
"Montevideo, Bog te video! (2012)"

Filmografija:

 2016 Na mlecnom putu
 2015 Gorcilo - Jesi li to dosao da me vidis
 2014 Branio sam Mladu Bosnu
 2014 Jednaki
 2012-2014 Montevideo, Bog te video!
 2014 Montevideo, vidimo se!
 2010 Montevideo, Bog te video!
 2010 Zena sa slomljenim nosem
 2007-2008 Vratiće se rode
 2007 Plasticna bomba
 2007 Skupljac seoba
 2007 Cetvrti covek
 2007 Osvajanje sloboda
 2007 Dovidjenja u sledecoj zasedi
 2007 Sta hoce ti ludaci?
 2007 Zabranjeni bez zabrane
 2005 Potera za Srec(k)om
 2004 The Rubber Soul Project
 2004 Sivi kamion crvene boje
 1999 Jasmina i rat

Filmovi: Gorcilo
Serije: Vratiće se rode