img03

Božidar Miletić

Božidar Miletić je rođen 9 Maja, 1925 godine u Hrvatskoj, Otocac.

Poznat je po svom radu na:

"Tren (1978)"
"Partizani (1974)"
"Nema malih bogova (1961)"

Filmografija:

 1988 Suncokreti
 1985 Vode Beograda
 1980 Biciklisti
 1980 Opasne igre
 1980 Pozorisna veza
 1980 Tren
 1979 Kakav dan
 1978 Jugoslovenska zeleznica
 1978 Tren
 1977 Dark Echoes
 1977 Ratni pozari
 1976 Vagon Li
 1976 Vojnikova ljubav
 1975 Ruke
 1974 Partizani
 1956 Most
 1955 Put
 1955 RR - Zavodi, Nis
 1954 Svetski jedrilicarski sampionat
 1954 Nagradjeni trud
 1954 Svinjska kuga
 1954 Utakmica godine
 1950 Govori Moskva

Filmovi: Tren, Vagon Li, Partizani
Serije: