img03

Nada Perović

Nada Perović je kostimograf i glumica, rođena 1 Septembra, 1946 godine u Srbiji.
 
Poznata je po:
 
"Balkanski špijun (1984)"
"Balkan ekspres (1983)"
"Specijalno vaspitanje (1977)"
 
Filmografija:
 
 1990 Sex-partijski neprijatelj br. 1
 1989 Poltron 
 1988 Crusoe
 1985 Lepotica iz Amhersta  
 1985 Tajvanska kanasta 
 1984 O pokojniku sve najlepse 
 1984 Balkanski spijun 
 1983 Jos ovaj put 
 1983 Igmanski marš 
 1983 Balkan ekspres 
 1982 Mikelandjelo 
 1982 Variola vera 
 1982 Povratak sansoni
 1981 Sok od šljiva 
 1981 Erogena zona 
 1981 Beograd nocu 
 1979 Nacionalna klasa 
 1977 Specijalno vaspitanje
 1977 Ljubavni zivot Budimira Trajkovica 
 1976 Muzika pozornice
Filmovi:
Serije: Zverinjak