img03

Biljana Dragović

Biljana Dragović (14 April, 1940 - 2 Oktobar, 2013) je bila kostimograf, poznata po:

"Boj na Kosovu (1989)"
"Idi mi, dodji mi (1983)"
"Lilika (1970)"
"Tango je tuzna misao koja se plese (1997)"

Filmografija:

 1997 Tango je tuzna misao koja se plese
 1990 Valjevska bolnica
 1989 Boj na Kosovu
 1989 Masmediologija na Balkanu
 1986 Rodoljupci
 1985 Indijsko ogledalo
 1983 Idi mi, dodji mi
 1982 13. jul
 1977 Marija Magdalena
 1977 Operacija
 1977 Hajducka vremena
 1976 Tankosic i Pavlovic
 1976 Vagon Li
 1973 Dimitrije Tucovic
 1973 Slanici
 1973 Zute fesvice
 1972 Celava pevacica
 1972 Mileva Ajnstajn
 1972 Savonarola i njegovi prijatelji
 1971 Haleluja
 1970 Slucaj Openhajmer
 1970 Lilika
 1969 Hajde da rastemo
 1968 Mount of Lament