img03

Mihajlo Savić

Mihajlo Savić je direktor fotografije koji je radio na više igranih i dokumentarnih filmova, TV serija i reklama, uključujući pobednički igrani film "Šišanje (2010)", rijaliti šou "Survivor Serbia", TV sticom "Pevaj brate (2012)".
Dodeljena mu je nagrada "Golden Antenna" za najbolju sinematografiju serije "Budva na pjenu od mora".

Poznat je po svom radu na:

"Šišanje (2010)"
"Budva na pjenu od mora (2012-2013)"
"Andrija i Anđelka (2015)"
"Pevaj, brate! (2011-2012)"

Filmografija:

 2015 Crnjanski
 2015 Andrija i Andjelka
 2014 Mala istorija Srbije
 2012-2013 Budva na pjenu od mora
 2011-2012 Pevaj, brate!
 2010 Sisanje
 2007 Doba nevinosti
 2004 Vuk
 2003 Strasan lav
 2002 Noc uz video