img03

Nebojša Bašić

Nebojša Bašić je direktor fotografije, poznat po svom radu na:

"Vojna Akademija (2012-2014)"
"Crni gruja i kamen mudrosti (2007)"
"Vojna Akademija 2 (2013)"
"Moj rođak sa sela (2008-2009)"

Filmografija:

 2012-2014 Vojna akademija
 2013 Vojna akademija 2
 2012 Drug Crni u NOB-u
 2012 Zid
 2009 Zauvijek mlad
 2009 Drug Crni u Narodnooslobodilackoj borbi
 2008-2009 Moj rođak sa sela
 2007 Crni Gruja i kamen mudrosti
 2007 Badnje vece 1943
 2003-2004 Crni Gruja
 2004 Crveno doba
 2002 Belgrade - Bar
 2001 Ona voli Zvezdu
 1991 Kapetan duge plovidbe

Filmovi:
Serije: Vojna Akademija