img03

Slobodan Jocić

Slobodan Jocić je glumac i producent. Kao glumac, pojavio se u pet filmova: "Pusti smovi (1968)", "Boj na Kosovu (1989)", "Četvrti čovek (2007)", "Doktor Rej i đavoli (2012)" i "Mamula (2014)".
 
Producentska filmografija:
 
 2016 Procep
 2015 Bird
 2014 Mamula
 2012 Doktor Rej i djavoli
 2009 Zona mrtvih
 2007 Cetvrti covek
 2002 Kordon
 2002 Mrtav 'ladan
 2001 Virtualna stvarnost
 2000 Gorski vijenac
 1999 Peter Kukac Nadjapati ide u raj
 1997 Tango je tuzna misao koja se plese
 1996 Ivan
 1996 Dovidjenja u Cikagu
 1995 Provalnik
 1995 Terasa na krovu
 1994 Ni na nebu ni na zemlji
 1993 Napadac
 1993 Ruski car
 1992 Devojka s lampom
 1992 Zagreb-Beograd preko Sarajeva
 1991 Brod plovi za Sangaj
 1989 Boj na Kosovu