img03

Kiril Spaseski

Kiril Spaseski je filmski i pozorišni scenograf i Art direktor. Poznat je po filmovima "Parada (2011)", "Đavolja varoš (2009)", "Pank nije mrtav (2011)".
 
Filmografija:
 
 2016 Mamurluci
 2016 Amok
 2014 Spomenik Majklu Dzeksonu
 2014 Atomski zdesna
 2014 Top je bio vreo
 2011 People Without a Country
 2011 Parada
 2011 Pank nije mrtav
 2009 Serbian Scars
 2009 Djavolja varos
 2009 Drug Crni u Narodnooslobodilackoj borbi
 2008-2009 Moj rođak sa sela
 2006 Uslovna sloboda
 2006 Krojaceva tajna
 2004 How I Killed a Saint
Filmovi: Karaula
Serije: