img03

Blanka Budak

Blanka Budak je kostimograf, poznata je po njenom radu na:

"The Hunting Party (2007)"
"White Lightin' (2009)"
"Armin (2007)"
"Neka ostane među nama (2010)"

Filmografija:

 2012 Goltzius and the Pelican Company
 2011 Room 304
 2010 Dva sunčana dana
 2010 Neka ostane medju nama
 2009/II Hunger
 2009 White Lightnin'
 2007 Upside Down
 2007 Armin
 2005 Mrtvi kutovi
 2005 Ko ziv ko mrtav
 2005 Luda kuca
 2005 Ultimate Force
 2005 Što je muškarac bez brkova
 2004 Duga ponoc

Filmovi: Neka ostane medju nama
Serije: