img03

Marija Vicković

Marija Vicković rođena 18 Decembra, 1980 godine u Podgorici , je glumica , poznata po:

"Pogled sa Ajfelovog tornja (2005)"
"Krojačeva tajna (2006)"
"Neko me ipak čeka (2009)"

Filmografija:

 2016 Muzika u Velikom ratu
 2015 Amanet
 2011 Miris kise na Balkanu
 2010-2011 Miris kise na Balkanu
 2009 Greh njene majke
 2009 Neko me ipak ceka
 2003-2007 Mešoviti brak
 2006 Krojaceva tajna
 2005 Pogled sa Ajfelovog tornja
 2002 Zona Zamfirova
 2002 Klasa 2002

Filmovi: Pogled sa Ajfelovog tornja
Serije: