img03

Anđelija Vlaisavljević

Anđelija Vlaisavljević je producent, poznata po svom radu na:
 
"The Raven (2012)"
"Lockout (2012)"
"3 Days to kill (2014)"
"Coriolan (2011)"
 
Filmografija:
 
 2016 Ubice mog oca
 2016/I Šuma 
 2015 Poslednji panteri
 2014 Everly 
 2014 Novembarski čovek
 2013-2014 Mister Ignis
 2014 3 dana za ubistvo 
 2013 Tajno
 2013 Paura d'amare 
 2012 Il commissario Nardone 
 2012 Titanic: Blood and Steel 
 2012 Černobiljski dnevnici 
 2012 Lokaut 
 2012/I Gavran 
 2011 Cat Run 
 2011 Koriolan 
 2010 Look, Stranger
 2010 L'homme qui voulait vivre sa vie 
 2009 Banlieue 13: Ultimatum 
 2009 Human Zoo 
 2008 Video Kabare Oralno Doba 
 2007 Osma sednica ili Zivot je san 
 2006 Sinovci
 1994-1995 Otvorena vrata 
 1989 Boris Godounov 
 1989 La ciociara 
Filmovi:
Serije: Ubice mog oca