img03

Ljiljana Popovic

Ljiljana Popovic je kompozitor i muzićki saradnik.

Filmografija:

Muzičko odeljenje:

 1982 Zalazak sunca
 1978 Arrive Before Daybreak
 1974 The Wind
 1971 Balada o svirepom
 1971 Moja luda glava
 1963 Muskarci
 1963 Radopolje
 1962 Dr
 1962 Siberian Lady Macbeth
 1960 Bolje je umeti
 1960 Zajednicki stan
 1959 The Eighth Door
 1958 SS Strike at Dawn
 1957 Pop Ćira i pop Spira
 1955 Njih dvojica

Kompozitor:

 1983 Covek sa cetiri noge
 1961 And Love Has Vanished

Filmovi: Covek sa cetiri noge
Serije: